اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

واردات خودرو نباید به دست خودروسازان بیفتد

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: اگر واردات خودرو که به منظور ایجاد فضای رقابتی در بازار کشور است بخواهد به دست خودروسازها بیفتد، انجام این کار توفیق و فایده‌ای برای مردم نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 20
کد خبر: ۱۳۴۴۶۷

به گزارش راهبرد معاصر علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به بحث واردات خودرو به کشور گفت: اگر بنا باشد واردات خودرو که به منظور رقابتی‌ کردن بازار خودرو در کشور انجام می‌شود به خودروساز‌ها سپرده شود ما شاهد توفیق و فایده‌ای در این حوزه برای مردم نخواهیم بود.

وی افزود: ما مخالف خودروسازها در کشور نیستیم، اما روند کاری آنها در تولید خودرو از نظر کمیت و کیفیت مورد سؤال جدی است. مردم و مجلس از خودروسازان سؤال دارند و انتقادات جدی به کار خودروسازها در کشور وارد است.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: عرضه و تقاضای خودرو در بازار منطقی نیست و در نتیجه ما شاهد تورم افسارگسیخته‌ای در مورد قیمت خودروها هستیم که این افزایش قیمت از جیب مردم برداشته می‌شود.

بابایی خاطرنشان کرد: مسأله دیگر اینجاست که اثر این سوءمدیریت در بازار خودرو بر قیمت سایر کالاها در کشور تأثیر دارد و در نتیجه یکی از پازل‌هایی که در کشور جیب مردم را خالی و سفره مردم را‌‌‌‌‌‌‌‌ کوچک می‌کند بخش خودرو در کشور است.

وی افزود: پشت سر صنعت خودروی کشور مافیای قوی‌ای وجود دارد و همه باید کمک کنیم که این مافیا شکست بخورد و تولید در این حوزه منطقی شود.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: یکی از راه‌های کوتاه‌مدت برای افزایش کیفیت خودروهای داخلی این است که ما از خودروهای خارجی به نفع مصرف‌کننده (عموم مردم) استفاده کنیم، نه اینکه خودروهای لاکچری‌ای به کشور وارد شود که فقط اقشار ثروتمند بتوانند آن را‌‌‌‌‌‌‌‌ خریداری کنند.

بابایی خاطرنشان کرد: اگر بنا باشد مدیریت واردات خودرو هم به خودروسازها سپرده شود، این کار توفیقی برای مردم نخواهد داشت.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب تاکید کردند که از کار خودروسازان راضی نیستند، رهبری عنوان کردند که بر پرهیز از واردات بی‌رویه تاکید دارم، اما خودروسازها نباید از حرف من سوء استفاده کنند.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان گفت: مجلس نیز باید به وظایف نظارتی خود در بحث خودرو به طور جدی عمل کند تا همه در کنار هم بتوانیم با کمک یکدیگر به توفیقی در این بخش برسیم.

ارسال نظر